Tineret

Scopul TineretuluiExistăm pentru a ATRAGE tinerii nemântuiţi din Oradea la Dumnezeu, pentru a-I provoca să-L ADORE pe El, pentru a-i ALĂTURA tinerilor dedicaţi, pentru a-i AJUTA să crească în credinţă, şi să AFLE scopul pe care Dumnezeu îl are cu ei.”

aaaaSeara de tineret este o întalnire frecventata  momentan de aproximativ 200 de tineri din oraş şi din apropierea oraşului. Este o seara exploziva, în care  urmărim în principal prezenţa Lui Dumnezeu şi apropierea de El iar la sfârşitul întâlnirii petrecem timp discuţând unii cu alţii, la un suc sau la un produs din café-ul tineretului poziţionat în holul clădirii.

aaaaDacă vrem să explicăm în câteva cuvinte seara de tineret  de vineri  de la ora 18:00 ar fi: muzica live, activităţi distractive, clipuri hazlii şi un puternic mesaj relevant acestei generaţii.

aaaaPe lângă seara de tineret avem întâlnirea tinerilor în grupe mici duminica ora 18:00. Noi vrem să-i ajutăm pe tineri să crească în relaţia lor cu Dumnezeu astfel am creat această întâlnire în care ei pot să  se simtă bine şi liberi pentru a dezbate diferite teme cu care ei se confruntă într-un cadru mai restrâns.   Periodic aceste grupe vor avea diferite activităţi distractive şi alte activităţi.E un loc potrivit pentru a cunoaşte alti tineri si pentru a-ţi dezvolta relaţia cu Dumnezeu.

Organizăm anual o conferinţă natională de tineret – mai multe informaţii pe

www.conferintasalem.ro

înapoi

Reclame

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: